Přepis textového obsahu PDF dokumentu SONO -Týdenní menu 06.11. – 10.11.2017.pdf:
Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00 hod.
Heslo na WI-FI: SonoRest
Hot Tip
06. – 9.11.2017
Předkrm:
Carpaccio z grilované cukety s limetkovým dresinkem, 115 Kč
Sušenými rajčaty a rozpečeným kozím sýrem (1,7,11)
Polévka:
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a zázvorem, 55 Kč
praženými semínky a dýňovým olejem (8,9)
HOT TIP 1:
Linguinne s bazalkovým pestem, rukolou, 135 Kč
praženými piniovými oříšky a parmazánem (1,3,7,8)
HOT TIP 2:
Filet z candáta pečený na grilu s větvičkou rozmarýnu, 235 Kč
na restované čočce se zeleninou a pestem (4,8,9)
HOT TIP 3:
Dušený hovězí krk na zelenině a černém pivě, rýže, 185 Kč
pečená zelenina (7,9)
HOT TIP 4:
Steak z kachní prsíček v úpravě Sous-vide, pyré z červené řepy 245 Kč
a pečené batáty (1,3,6)
HOT TIP 5:
Caesar salát s domácím dresinkem, kuřecím masem, 170 Kč
česnekovými krutony a parmazánem (1,3,7,9)
HOT TIP 6:
Listy salátů s cizrnou, sušenými a čerstvými rajčaty, kapary 150 kč
a sušenou šunkou
NABÍZÍME ZVÝHODNĚNÉ CENY NÁPOJŮ K POLEDNÍMU MENU
0,3l Kofola – točená 15 Kč
0,33l Toma natura 10 Kč
0,3l BUDWEISER FREE nealko - čepované 15 Kč
COFFEE „TO GO“ (cappucino, espresso) 30 Kč
Děkujeme za Vaši návštěvu. www.hotel-brno-sono.cz
Polední menu 6.11.. – 10.11.2017, podáváme od 11:00h do 15:00h
PONDĚLÍ 06.11.
0,2 l Polévka Minestrone (9)
A) Pečená vepř. plec na paprice, smetanová omáčka,
bylinkové tarhoně (7) 120 Kč
B) Gordon Bleu z kuř. masa, bramborové pyré s pestem
a olivami (1,4,7,9) 130 Kč
C) Bramborové noky s omáčkou z gorgonzoly, listy špenátu 120 Kč
a pečeným česnekem se slaninou (1,3,7)
D) Listy salátů s cherry rajčátky, bylinkovým dresinkem a sýrem 120 Kč
Cottage (7,10)
ÚTERÝ 07.11.
0,2 l Polévka kulajda s vejci a restovanou hlívou ústřičnou (1,3,7)
A) Dušený hovězí krk na červeném víně, bramborová kaše
a zelenina (1,7,9) 120 Kč
B) Steak z vepř. kotlety s omáčku z hrubozrnné hořčice,
mačkané brambory s mladou cibulkou (7,10) 130 Kč
C) Grilovaný sýr Halloumi s pečenou a zeleninou a pestem (7,8) 120 Kč
D) PENNE s omáčkou Bolognese,sypané parmazánem (1,3,7, 9, ) 120 Kč
STŘEDA 08.11.
0,2 l Polévka hovězí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,7)
A) Špikovaná krůtí prsa pečená na rozmarýnu, pyré z dýně a karotky, 130 Kč
bramborové rosti (1,3,7)
B) Vepřový vrabec, dušené kysané zelí, špekové knedlíky (1,4) 120 Kč
C) Risotto z rýže Carnoli s hlívou ústřičnou, tymiánem a parmazánem (7) 120 Kč
D) Variace salátů, dresink, kuřecí maso, krutony, sýr (1,3,4,10) 130 Kč
ČTVRTEK 09.11.
0,2 l Krémová polévka z pečeného pastiňáku s petrželkovým
pestem a krutony (1,7,9)
A) Kuřecí Supreme steak s omáčkou z pečeného česneku, bylinkové brambory (7) 130 Kč
B) Lososovitý pstruh s Beluga čočkou se zeleninou a pečeným
citronem (1,4,7) 140 Kč
C) Řecký salát s marinovanou fetou v bazalkovém pestu (7) 130 Kč
D) GNOCCHI se smetan. omáčkou a bylinkami, kuřecí maso(1,3,7,) 120 Kč
PÁTEK 10.11.
0,2 l Polévka zelná s klobáskou a bramborami (1,7)
A) Hov. roštěná na tymiánu, dušená rýže se žampiony, okurek (1,9,10) 140 Kč
B) Pečené kuřecí stehýnko, vař.brambory, s máslem, salát Coleslaw (1,7) 120 Kč
C) Spaghetti aglio olio e peperoncino (1,3,7) 120 Kč
D) Listy salátů s pečenou červenou řepou,
medovým dresinkem a sýrem( 7,)
120 KČ
Polední menu podáváme od 11:00 do 15:00 hod.
Heslo na WI-FI: SonoRest
Děkujeme za Vaši návštěvu. www.hotel-brno-sono.cz
SONO Týdenní menu 06.11. – 10.11.2017
PDF file: SONO -Týdenní menu 06.11. – 10.11.2017.pdf